Creamy Pasta – my kind of comfort food

Comfort food, eller trøstemat som det heter på godt norsk, er vel betegnelsen på mat som egentlig ikke er særlig sunn, men gir deg den go´følelsen av å spise noe godt ( som du vet ikke er bra for deg).

Jeg er den første til å inrømme at denne retten ikke er særlig sunn, man føler omtrent kaloriene komme bare man tenker på den😉  Men god er den, og hvis du abselutt må ha noe sundt oppi der så anbefales broccoli, løk og champinjong. Og kanskje en liten salat ved siden av?

Til 4 porsjoner trenger du:

400 gr pasta / spaghetti

400 – 500 gr oksekjøtt, mørbrad eller ytrefilet er best.

1 kinesisk hvitløk eller 2-3 fedd vanlig hvitløk

3,5 dl fløte

1,5 dl vann

Hvitløkspepper

Okse fond/kraft

Soyasaus

Smør til steking

Begynn med å koke pastaen

Skjær kjøtt og hvitløk i passende størrelse

Som stekes på høy temperatur i stekepanne

Ha i vann, oksekraft, hvitløkspepper og ca 2 ss soyasaus og la det koke i 2-3 minutter.

Ha i fløte , smak til med soyasaus og pepper dersom det trengs mer,
rør godt og la det koke  på middels temperatur i 5 – 6 minutter.

Til det ser ut som dette:

Server & kos deg!

Bôn Appetit

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmat, Mat, Middag, Oppskrifter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s