Tacofylte pannekaker

Ja, jeg må innrømme at jeg er lei av den vanlige taco´en, så det er ikke snakk om at det er noen standard på fredagene her i gården. Men på en helt vanlig mandag så kan jeg i hvert fall prøve meg på en anderledes variant.

Først må pannekakene lages

Du trenger til 4 porsjoner:

2 egg

5 dl melk

4,5 dl mel

50 gr

1 ts salt

1 ts sukker

Pisk sammen egg, sukker og salt.

Ha i melk

så mel, pisk til du har en glatt og jevn røre.

Så lar du røren stå i 15 – 20 minutter for å svelle før du har i smeltet smør. 

De stekes gyldne på begge sider.

Tacofyll

500 – 600 gr karbonadedeig

1 pose taco krydder

1 finhakket løk

1 boks maiskorn

Revet ost

1 dl vann

Stek kjøttet og ha i krydderet og vannet. La det koke til vannen nesten har kokt helt inn, men det skal være litt fuktighet igjen. 

Fyll hver pannekake med 3 – 4 ss av fyllet, 1 ss revet ost og litt løk og mais.

Brett pannekaken rundt fyllet og legg i ildfast form med skjøtene ned.  Fordel resten av osten på pannekakene. 

Stek i ovnen på 215 grader til osten er smeltet og lett gylden. 

Server gjerne med salat ved siden av.

Bôn Appetit!

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsmat, Mat, Middag, Oppskrifter og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s