Grillet svinefilet snurret i bacon, med og uten fyll

I dag har jeg grillet svinefilet surret i bacon, en ble fylt med fetaost og soltørket tomat, og en naturell.  Dette er en enkel rett å lage, og den trenger heller ikke så lang tid på grillen.

Du trenger:

Svinefilet – beregn 1 filet per 3-4 porsjon

Ca 150 gr bacon i tynne skiver per filet

4-5 ss fetaost per filet.

3 ss soltørket tomat per filet

Dersom fileten skal være uten fyll så er det bare å snurre baconskivene rundet fileten.

La baconskivene overlappe hverandre slik at de ikke faller av under grillingen.

Hvis fileten skal fylles skjærer du halveis igjen fileten på langs.

Fyll med det du måtte ønske.

Snurr bacon rundt.

Og pensle med grillolje før de legges på grillen.

Fileten grilles på høy temperatur til de har fått en fin farge og legges så under til langsteking under lokk i grillen.

Steketid varierer selvfølgelig på størrelse på kjøttet og temperatur på grillen. Jeg lot de ettersteke på middels temperatur under lokk i 18 minutter og da var de passe.

La filetene hvile i ca 5 – 10 minutter før du skjærer de opp. Dette for å la kjøttsaften fordele seg i  kjøttet.

Med fyll:

Uten fyll;

Server med salat og hjemmelaget Bearnaise saus som du finner oppskrift på HER

Bôn Appetit

Dette innlegget ble publisert i Mat, Middag, Oppskrifter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s